Twee neurologen-SIDS

Geplaatst op: 19-6-2019
Vakgebied: Medisch
Dienstverband: Onbepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Reageren vóór: 2-9-2019De afdeling / Het specialisme

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. De vakgroep Neurologie maakt onderdeel uit van het MSB-I. Wegens vertrek van twee neurologen zoekt het MSB-I voor de vakgroep Neurologie met ingang van 1 februari 2020 twee neurologen-SIDS (samen 1,6 FTE) met aandachtsgebied MS, KNF en/of vasculaire neurologie.
 
De vakgroep Neurologie Zwolle/Meppel bestaat uit achttien neurologen, waarvan twee kinderneurologen. Op de locatie Zwolle zijn tien arts-assistenten werkzaam met een volledig voorwachtsysteem voor de diensten die verder ook worden ondersteund door SEH artsen. Onze vakgroep heeft de gedeeltelijke opleidingsbevoegdheid in samenwerking met het UMCG. Naast hoogwaardige basiszorg verricht de vakgroep topklinische en innovatieve zorg in de aandachtsgebieden: MS, neurovasculaire aandoeningen, ziekte van Parkinson en neuro-oncologie. Isala is één van de tien neurovasculaire interventiecentra in Nederland en een regionaal traumacentrum.

Binnen het MS expertise centrum Isala worden meer dan 800 patiënten behandeld. Er zijn op dit moment drie MS neurologen werkzaam. Isala is een van de elf MS centra met een vlindercertificaat in Nederland en heeft naast een regionale ook een supraregionale functie. Er is ondersteuning door gespecialiseerde MS verpleegkundigen. Het MS centrum biedt multidisciplinaire zorgpaden, een etalagestage en er wordt actief geparticipeerd in wetenschappelijk onderzoek.

Er is een goed geoutilleerde KNF afdeling met een enthousiast team van dedicated KNF neurologen en elf KNF laboranten (waarvan twee in opleiding). De KNF wordt in de volle breedte uitgeoefend (inclusief intraoperatieve neuromonitoring), waarbij ook een goede samenwerking is met andere specialismen zoals de IC, orthopedie, neurochirurgie, plastische chirurgie, KNO artsen en reumatologen.Het profiel

Wij zoeken enthousiaste collega’s met belangstelling voor en expertise in KNF, multiple sclerose en/of vasculaire neurologie. Een promotie of bijna afgerond promotieonderzoek strekt tot aanbeveling.
U heeft affiniteit met het geven van onderwijs aan arts-assistenten en coassistenten. Tevens verwachten wij bereidheid tot deelname aan stafwerkzaamheden en organisatorische taken binnen de vakgroep. Goede communicatieve vaardigheden spreken uiteraard voor zich.Het aanbod

In eerste instantie wordt u aangesteld als Specialist in Dienst van Specialisten (SIDS) voor onbepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid bestaat op termijn de mogelijkheid om toe te treden als maat tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I.
 Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met drs. M.E. van Kesteren (vakgroepvoorzitter), t (038) 424 27
66 / via e-mail: m.e.van.kesteren@isala.nl of met dr. E. Zeinstra, t (0522) 23 32 09 / via e-mail:
zeinstrae@isala.nl of met dr. W.A. Hofstra, t (038) 424 27 66 / via e-mail:
w.a.hofstra@isala.nl of met dr. H. den Hertog, t  (038) 424 27 66 / via e-mail: m.h.den.hertog@isala.nl
 
Bent u geïnteresseerd in deze vacature?
Wij ontvangen uw sollicitatie graag vóór 2 september 2019 onder vermelding van referentienummer 162742.


Solliciteren kan uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer direct