Plastisch Chirurg

Geplaatst op: 28-5-2020
Vakgebied: Medisch
Dienstverband: Bepaalde tijd
Reageren vóór: 16-6-2020

 

De afdeling / Het specialisme

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. Wegens pensionering van Peter Houpt zoekt het MSB-I samen met de vakgroep Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie Zwolle per direct een plastisch chirurg (1fte).

De plastisch chirurgische praktijk is verdeeld over meerdere ziekenhuizen. Het grootste deel van de werkzaamheden wordt verricht op locatie Isala Zwolle en een kleiner deel in Isala Diaconessenhuis te Meppel en de bijbehorende buitenpoli’s. Daarnaast zijn we actief in het St Jansdal ziekenhuis te Harderwijk en Lelystad.

Het vak wordt met plezier en in de volle breedte uitgevoerd; de hand- en polschirurgie, de (mamma-)reconstructies, de onco-dermatologie, de schisisbehandelingen en de esthetiek. Door goede werkafspraken met de samenwerkende specialismen kan deze zorg op een prettige en efficiënte manier plaatsvinden. Als (hand-) traumacentrum hebben wij een adherentie van meer dan een miljoen mensen. De volledige A-opleiding tot plastisch chirurg wordt door ons verzorgd (zeven aio’s). We zijn met acht plastisch chirurgen, waarbij allen het vak min of meer in de volle breedte beoefenen. Naast flink doorpakken is het ook gewoon gezellig en worden er sociale activiteiten ondernomen waaronder skiën en racefietsen.Het profiel

Je bent een gedreven plastisch chirurg die affiniteit heeft met het opleiden van plastisch chirurgen en coassistenten. Het liefst heb je interesse in de hand- en polschirurgie maar indien je op een ander vlak buitengewone inbreng in onze maatschap zou kunnen brengen, word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. In het bezit zijn, of binnenkort van plan zijn te gaan halen van het Europese diploma voor de handchirurgie (EBHS/FESSH) strekt tot aanbeveling. Daarnaast ben je in staat om het vak in de volle breedte uit te voeren. Goede sociale vaardigheden en collegialiteit zijn voor jou vanzelfsprekend! 

Je dient bereid te zijn om in principe op al onze locaties werkzaam te zijn waarbij het in de lijn der verwachting ligt dat je een belangrijke rol zal gaan vervullen in de regio Lelystad en Harderwijk.Het aanbod

In eerste instantie word je aangesteld voor de duur van één jaar, waarna met wederzijdse instemming de mogelijkheid bestaat om onder de gebruikelijke voorwaarden toe te treden als maat tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I.Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van de zittende collegae; T.R. de Jong, dr. M.P. van Wijk, M.A. Tellier, J.M. Franken, dr. A.L. van Rijssen, E.A.Z. Rust en dr. M.LE. Overgoor. Het secretariaat is bereikbaar op t (038) 424 60 42.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag vóór 16 juni 2020 onder vermelding van referentienummer 181222 via onderstaande sollicitatiebutton.