Orthopedisch chirurg

Geplaatst op: 27-3-2019
Vakgebied: Medisch
Dienstverband: Onbepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Reageren vóór: 23-4-2019

 

De afdeling / Het specialisme

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala en het ziekenhuis Isala Diaconessenhuis. Wegens pensionering van een van onze maten zoekt het MSB-I voor de vakgroep Orthopedie met ingang van 1 juli 2019 een orthopedisch chirurg (0,9 FTE).

De vakgroep orthopedie bestaat uit 12 orthopedisch chirurgen, die een uitgebreid pakket voor complexe en minder complexe aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat bieden. Superspecialisatie is al ver doorgevoerd, zeker met betrekking tot de complexe heupchirurgie. Er worden per jaar ongeveer 100 heuprevisies uitgevoerd door 2 orthopedisch chirurgen. Tevens vervult Isala een tertiaire functie in de regio voor infecties en complexe heupchirurgie. De traumagroep, die bestaat uit orthopedisch chirurgen en traumachirurgen, behandelt de letsels en ongevallen in ons Level I Traumacentrum.

Isala is een topklinisch opleidingsziekenhuis met een grote opleiding orthopedie. De opleiding heeft een centrale rol in onze praktijk en is leidend voor onze visie en beleid.

 

Het profiel

  • Jonge, enthousiaste en resultaat gerichte orthopedisch chirurg met aantoonbare interesse in de prothesiologie van de heup- en heuprevisie chirurgie
  • Een afgerond fellowship heup/revisie chirurgie
  • Affiniteit met traumachirurgie in een level I centrum
  • Vanzelfsprekend goede communicatieve vaardigheden en teamgeest
  • Enthousiasme voor participatie in de opleidingsgroep
  • Goede organisatorische vaardigheden, er wordt een actieve bijdrage verwacht in de organisatie
  • Ervaring met bestuursfuncties is een pre
  • Een afgerond promotietraject strekt tot aanbeveling

 

Het aanbod

In eerste instantie wordt u aangesteld als Specialist in Dienst van Specialisten (SIDS) voor onbepaalde tijd. Bij gebleken geschiktheid bestaat op termijn de mogelijkheid om toe te treden als maat tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I.

De huidige chef de clinique solliciteert mee op deze vacature.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met drs. G.B. van Solinge of dr. R.G. Zuurmond, t (038) 424 71 23 of via de email: info.orthopedie@isala.nl.

Bent u geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij u uit te solliciteren onder vermelding van referentienummer 160010 via onderstaande sollicitatiebutton.

Wij ontvangen uw sollicitatie graag vóór 23 april 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 7 mei 2019.

Solliciteer direct