Neuroloog-SIDS (0.9 fte)

Geplaatst op: 28-8-2020
Vakgebied: Medisch
Reageren vóór: 1-10-2020De afdeling / Het specialisme

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) is opgericht op 1 januari 2015 en bestaat uit ruim 250 medisch specialisten. Het MSB-I voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. Wegens vertrek van een van de neurologen zoekt de vakgroep Neurologie met ingang van 1 januari 2021 een neuroloog-SIDS (0.9 fte).

De vakgroep Neurologie Zwolle/Meppel bestaat uit 21 neurologen in de staf maatschap MSB-I.
Onze vakgroep heeft de gedeeltelijke opleidingsbevoegdheid in samenwerking met het UMCG.
Naast de algemene neurologie zijn CVA, multiple sclerose, ziekte van Parkinson, hoofdpijn en neuro-oncologie specifieke aandachtsgebieden.
Een speerpunt is de endovasculaire behandeling van neurovasculaire aandoeningen.
Er zijn gemiddeld 10 arts-assistenten werkzaam met een volledig voorwachtsysteem voor de diensten, die verder ook worden ondersteund door de SEH-artsen.

Onze huidige chef de clinique solliciteert ook mee.Het profiel

Wij zoeken een enthousiaste allround collega. Belangstelling voor en expertise in multiple sclerose strekt tot aanbeveling. Daarnaast verwachten wij dat u in staat bent de gebruikelijke klinische en poliklinische werkzaamheden zelfstandig te verrichten, alsmede klinisch neurofysiologische werkzaamheden.
Belangstelling voor onderwijs aan arts-assistenten en coassistenten is een vereiste. Tevens verwachten wij bereidheid tot deelname aan stafwerkzaamheden en organisatorische taken binnen de vakgroep. Goede communicatieve vaardigheden spreken uiteraard voor zich.Het aanbod

In eerste instantie wordt u aangesteld als SIDS.
Bij gebleken geschiktheid bestaat op termijn de mogelijkheid om toe te treden tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I.Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met drs. M.E. van Kesteren (vakgroepvoorzitter) t (038) 424 27 66 of via mail m.e.van.kesteren@isala.nl of met drs. A. Otten (RVE voorzitter vakgroep) t  (038) 424 74 76 of via mail: a.otten@isala.nl.

Solliciteer uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 183723.
 

Solliciteer direct