Chef de clinique Orthopedie (0.8-1.0 fte)

Geplaatst op: 7-10-2021
Vakgebied: Medisch
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Reageren vóór: 18-10-2021De afdeling / Het specialisme

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) bestaat uit ruim 250 medisch specialisten en voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. Wegens extra werkzaamheden zoekt het MSB-I voor de vakgroep Orthopedie met ingang van 1 november 2021 een chef de clinique (0.8-1.0 fte).

Omschrijving vakgroep

De afdeling Orthopedie van Isala biedt een uitgebreid pakket voor veel voorkomende en daarnaast complexe aandoeningen van het steun- en bewegingsapparaat. Isala is een topklinisch opleidingsziekenhuis. De afdeling Orthopedie is een grote opleidingsinstelling in cluster Noord-Oost. De vakgroep Orthopedie bestaat uit 13 orthopedisch chirurgen met ieder een of meerdere  aandachtsgebieden. Superspecialisatie is al ver doorgevoerd. In november zullen we van start gaan met Isala Heupcentrum: korte wachttijden, goede dienstverlening in het veilige ziekenhuis om onze positie in de markt verder te versterken.

In verband met extra werkzaamheden algemene orthopedie zijn wij op zoek naar een chef de clinique.Het profiel

U heeft de opleiding tot orthopedisch chirurg voltooid en u wilt brede werkervaring opdoen in een goedlopende praktijk. U bent enthousiast, resultaatgericht en toont initiatief. U heeft uitstekende communicatieve vaardigheden. Zelfstandig werken is vanzelfsprekend, maar u kunt ook goed samenwerken met andere collega’s en opleidingstaken uitvoeren.Het aanbod

U wordt aangesteld als chef de clinique binnen Isala waarbij u gedetacheerd wordt naar het MSB-I voor de duur van 1 jaar (arbeidsvoorwaarden conform AMS).
 Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met dr. R.G. Zuurmond via het secretariaat t (038) 424 56 56 of via mail c.m.t.weuring@isala.nl.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in de vacature? Dan nodigen wij u uit te solliciteren. Wij ontvangen uw sollicitatie graag vóór 18 oktober a.s. onder vermelding van referentienummer 201821 uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton.

Soliciteer direct