Chef de clinique Neurologie (0,8 fte)

Geplaatst op: 12-3-2021
Vakgebied: Medisch
Uren per week: 36
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Reageren vóór: 29-3-2021De afdeling / Het specialisme

De vakgroep Neurologie maakt onderdeel uit van het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I). Het MSB-I is opgericht op 1 januari 2015 en bestaat uit ruim 250 medisch specialisten. Het MSB-I voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. De vakgroep Neurologie zoekt per direct één chef de clinique Neurologie (0.8 fte) voor tenminste de periode van twaalf maanden, met mogelijkheid tot verlenging.

De vakgroep Neurologie Zwolle/Meppel bestaat uit 19 neurologen, werkzaam op twee (hoofd)locaties, te weten Zwolle en Meppel. Er zijn 10 arts-assistenten werkzaam met een volledig voorwachtsysteem voor de diensten die verder ook worden ondersteund door SEH-artsen.

Naast hoogwaardige basiszorg verricht onze vakgroep topklinische en innovatieve zorg in de aandachtsgebieden neurovasculaire aandoeningen, MS, ziekte van Parkinson en neuro-oncologie. Tevens is Isala een regionaal traumacentrum en is acute zorg één van de speerpunten van Isala. Op de afdeling Klinische Neurofysiologie worden alle gangbare onderzoeken gedaan, uitgevoerd door 14 KNF laboranten onder supervisie van (overwegend) KNF dedicated neurologen.

Binnen onze vakgroep wordt veel aandacht besteed aan opleiding, wetenschappelijk onderzoek en innovatie. We hebben een gedeeltelijke opleidingsbevoegdheid in samenwerking met het UMCG. Ook bieden we verschillende differentiatiestages aan voor een latere fase van de opleiding neurologie, waaronder een neurovasculaire etalagestage.Het profiel

Wij zoeken een enthousiaste collega. Ook collegae die hun opleiding bijna hebben afgerond kunnen solliciteren.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kunt goed samenwerken en hebt een sterk organisatorisch vermogen. Je hebt affiniteit met het geven van onderwijs aan arts-assistenten en coassistenten.Het aanbod

Een afwisselende en enerverende baan in een groot topklinisch ziekenhuis en een enthousiast en collegiaal team, waar ruimte geboden wordt voor persoonlijke ontwikkeling en ambities.

In eerste instantie word je aangesteld als chef de clinique. Op termijn komt vacatureruimte vrij voor een SIDS met daarna bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid toe te treden tot het MSB-I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I. De chef de clinique kan hiervoor mee solliciteren.Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met dr. W.A. Hofstra (vakgroepvoorzitter), t  (038) 424 27 66 of via e-mail w.a.hofstra@isala.nl of drs. M.E. van Kesteren (RVE voorzitter), t (038) 424 27 66 of via e-mail m.e.van.kesteren@isala.nl.

Reageer vóór 29 maart 2021 uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 193238.

Solliciteer direct