ANIOS Orthopedie

Geplaatst op: 25-9-2020
Vakgebied: Medisch
Uren per week: 36
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Salaris: FWG 60
Reageren vóór: 19-10-2020


De afdeling / Het specialisme

De vakgroep Orthopedie is een dynamische vakgroep die opleiding en onderzoek hoog in het vaandel heeft staan. De orthopedische vakgroep telt dertien orthopedisch chirurgen en twee fellows, met daarnaast AIOS Orthopedie. Het specialisme orthopedie wordt in de volle breedte uitgevoerd met werkzaamheden op locatie Zwolle en Meppel. Speerpunten zijn prothesiologie, infectiebehandeling, traumatologie en wervelkolomchirurgie die vooral in Zwolle zijn geconcentreerd. Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven ANIOS.


De functie

Je primaire taak is bieden van zorg aan patiënten die zijn opgenomen op onze verpleegafdeling. Daarnaast participeer je in een house officer pool waarbij je veel discipline overstijgende kennis en ervaring kunt opdoen. Tevens bieden we je de mogelijkheid mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek in een van onze onderzoekslijnen.


Het profiel

Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts met bij voorkeur enige klinische ervaring en aantoonbare belangstelling voor het vakgebied orthopedie. Een behaalde ATLS- of een andere erkende ABCDE-cursus strekt sterk tot aanbeveling

Kerncompetenties:
  • Patiëntgericht
  • Enthousiast en leergierig
  • Communicatief vaardig
  • Teamspeler


Het aanbod

Wij bieden een fulltime contract voor de duur van twaalf maanden. Het salaris is ingedeeld conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 65 met een huidig maximumsalaris van € 5.504,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.


Meer informatie

Voor meer informatie kun je per email contact opnemen met dr. R.G. Zuurmond, orthopedisch chirurg, r.g.zuurmond@isala.nl.

Solliciteren kan uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 167681.