ANIOS Neurologie

Geplaatst op: 15-6-2020
Vakgebied: Medisch
Uren per week: 38
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Reageren vóór: 15-7-2020De afdeling / Het specialisme

Isala is het grootste topklinische ziekenhuis van Noordoost-Nederland. Er wordt gewerkt op twee locaties, namelijk op locatie Zwolle en Meppel. Naast 18 neurologen zijn er gemiddeld 10 arts-assistenten werkzaam. De neurologie wordt in de volle breedte uitgeoefend. Daarnaast verricht de vakgroep topklinische en innovatieve zorg in de aandachtsgebieden: neurovasculaire aandoeningen, MS, ziekte van Parkinson en neuro-oncologie. Isala is één van de 10 neurovasculaire interventiecentra in Nederland én een regionaal traumacentrum.
 
Onze vakgroep heeft de gedeeltelijke opleidingsbevoegdheid in samenwerking met het UMCG. Ook bieden we verschillende differentiatiestages aan voor een latere fase van de opleiding neurologie. Er worden co-assistenten en semi-artsen opgeleid vanuit het UMCG. Tevens wordt er geparticipeerd in de opleiding tot spoedeisendehulparts.
 
Wij besteden veel tijd en aandacht aan het overdragen van vakkennis en hebben een uitgebreid onderwijsprogramma. Onze vakgroep wordt gekenmerkt door een goede sfeer en open verhoudingen. Zaken die we ook in de samenwerking met onze arts-assistenten van groot belang vinden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts-assistent niet in opleiding.Het aanbod

Wij bieden:
  • Een zeer interessante en dynamische werkomgeving: de ANIOS participeert net als de AIOS volledig in onderwijs en opleiding
  • Een contract voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is ingedeeld conform de Cao Ziekenhuizen in FWG 65 met een huidig maximumsalaris van € 5.257,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een volledige verhuiskostenvergoedingMeer informatie

Meer informatie word je graag gegeven door dr. M.H. den Hertog opleider, t (038) 424 21 98 of per e-mail: m.h.den.hertog@isala.nl, door dr. J. Trip, neuroloog, t (0522) 23 32 07 of e-mail: tripj@isala.nl of door dr. G. de Jong, neuroloog, plaatsvervangend opleider, t (038) 424 24 58 of per e-mail: go.de.jong@isala.nl.

Deze functie is een goede voorbereiding voor een verdere carrière in de neurologie, maar ook arts-assistenten met interesse in bijvoorbeeld huisartsgeneeskunde, revalidatiegeneeskunde of psychiatrie worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteren kan uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton onder vermelding van referentienummer 140401.