ANIOS MDL

Geplaatst op: 15-3-2021
Vakgebied: Medisch
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Salaris: FWG 65
Reageren vóór: 12-4-2021De afdeling / Het specialisme

De vakgroep Maag- Darm- en Leverziekten (MDL) bestaat uit 13 MDL-artsen en 1 internist. Alle moderne diagnostische en therapeutische gastro-enterologische technieken zijn voorhanden. Naast een klinische afdeling met 24 MDL-bedden en een acute opname afdeling met 8 bedden, beschikt de afdeling over een goed geoutilleerd endoscopiecentrum en polikliniek, een multidisciplinair IBD centrum en een multidisciplinaire en gedifferentieerde MDL-oncologiepolikliniek. Tevens verzorgt de vakgroep MDL in samenwerking met het UMCG de opleiding tot MDL-arts.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts-assistent niet in opleiding.De functie

Je werkt als ANIOS in een zeer interessante en dynamische werkomgeving en participeert net als de AIOS volledig in onderwijs en opleiding.Het profiel

Ervaring is een pre, maar geen voorwaarde.Het aanbod

Wij bieden: 

  • een contract voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging
  • een salaris dat conform de Cao Ziekenhuizen is ingedeeld in FWG 65 met een huidig maximum bedrag van € 5.620,00 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een volledige verhuiskostenvergoedingMeer informatie

Spreekt bovenstaande je aan en gaat je interesse uit naar dit specialisme, dan nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Meer informatie word je graag gegeven door dr. M.A.C. Meijssen, MDL-arts en opleider, t (038) 424 41 35  of per email: m.a.c.meijssen@isala.nl.

Solliciteren kan uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton!

Solliciteer direct