ANIOS longgeneeskunde

 
Geplaatst op: 31-10-2019
Vakgebied: Medisch
Uren per week: 38
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Salaris: FWG 65
Reageren vóór: 29-11-2019

 

De afdeling / Het specialisme

De afdeling Longgeneeskunde in Isala bestaat uit 11 longartsen. Daarnaast zijn er arts-assistenten, gespecialiseerde longverpleegkundigen, physician assistants en een researchteam werkzaam. De afdeling beschikt over 36 bedden. Naast de standaard zorg voor longpatiënten hebben wij een supraregionale functie voor oncologie, allergologie, chronische hoest, interstitiële longziekten en pulmonale hypertensie. Wij verzorgen met veel plezier de opleiding tot longarts, waarin veel tijd en aandacht wordt besteed aan het overdragen van vakkennis en het aanleren van diagnostische en therapeutische technieken aan aankomende longartsen. Onze vakgroep wordt gekenmerkt door een goede sfeer en open verhoudingen. Voor ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven arts-assistent.

 

De functie

Wij bieden een zeer interessante en dynamische werkomgeving. De hoofdtaak wordt gevormd door werk op de klinische afdeling Longgeneeskunde. De dagelijkse zorg voor opgenomen patiënten en het aansturen en begeleiden en inwerken van nieuwe assistenten vormt daarbij de basis van de werkzaamheden. Daarnaast participeren de anios longgeneeskunde samen met de anios van chirurgie in een houseofficerpool. Verder is het de bedoeling dat je bedreven raakt in een aantal verrichtingen die in de dagelijkse praktijk veel wordt toegepast zoals thoraxechografie, pleurapuncties en eventueel thoraxdrains.

 

Het profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste arts-assistent niet in opleiding.

 

Het aanbod

Wij bieden:

  • een dynamisch werkklimaat
  • een contract voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot een verlenging. Het salaris is ingedeeld conform de Cao ziekenhuizen in FWG 65 met een maximumsalaris van € 5.257,00 bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring
  • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een verhuiskostenvergoeding

 

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met dr. J.A. Stigt, opleider longziekten, t (038) 424 24 56 of per email: info.longarts@isala.nl.

Solliciteren kan uitsluitend via onderstaande button.

Solliciteer direct