ANIOS IC

Geplaatst op: 12-5-2021
Vakgebied: Medisch
Uren per week: 38
Dienstverband: Bepaalde tijd
Werk- / denkniveau: WO
Reageren vóór: 9-6-2021De afdeling / Het specialisme

Op de afdeling Intensive Care van Isala Zwolle wordt intensieve zorg in zijn volle omvang bedreven, inclusief de zorg voor neurochirurgische en hartchirurgische patiënten. Daarnaast functioneert ons ziekenhuis als traumacentrum.

De IC-afdeling beschikt over 4 units met 32 beademingsbedden en 2 units met 12 bedden voor laagcomplexe IC-zorg. Nierfunctievervangende therapie, non-invasieve beademing, therapeutische hypothermie, ‘heart assist devices’ en intracraniële drukmonitoring maken deel uit van onze behandelingsmogelijkheden. Op de IC bestaat het medisch team uit intensivisten, arts-assistenten in opleiding vanuit diverse specialismen, arts-assistenten niet in opleiding en physician assistants. Daarnaast verzorgt de afdeling de transporten van IC-patiënten in de regio met behulp van een Mobile Intensive Care Unit.
De locatie Isala Diaconessenhuis Meppel beschikt over een Acute Zorg Afdeling (AZA) bestaande uit 9 bedden (Medium Care, Coronary Care en Eerste Hart Hulp en een “crashbed”).

Gezien de hoogcomplexe zorg en hoogvolume zorg in combinatie met de wens voor meer continuïteit binnen het medisch team zijn we op zoek naar arts-assistenten/IC-artsen die zich voor een langere termijn willen verbinden aan onze afdeling.De functie

In een inwerkperiode van circa 6 weken wordt je onder andere geschoold in reanimatievaardigheden en luchtwegmanagement; tevens wordt je in de gelegenheid gesteld de (verplichte) basiscursus Intensive Care (FCCS) te volgen. Na de inwerkperiode ben je inzetbaar binnen de afdeling IC, inclusief inzet in de dienstenpool, en bij reanimaties, spoedinterventie oproepen en consulten buiten de IC. Je wordt tevens ingewerkt om op locatie Isala Meppel ingezet te worden als house officer voor de klinische afdelingen inclusief de AZA. Op locatie Meppel ben je dan inzetbaar in de avond-, nacht- en weekenddiensten, draag je de verantwoordelijkheid voor patiënten namens meerdere specialismen en ben je onderdeel van het reanimatie- en spoedinterventieteam.

Er wordt verwacht dat je bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de afdeling, onder andere ten aanzien van kwaliteit, registratie, onderwijs en onderzoek.

Door de werkzaamheden op een dynamische hoogvolume IC, samen met de verantwoordelijkheden in de acute as op locatie Meppel, is dit een ideale werkplek om verdere klinische ervaring op te doen binnen de acute geneeskunde in samenhang met een breed pallet aan ziektebeelden. Daarnaast is er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in andere kerncompetenties zoals communicatie, samenwerking, onderwijs, organisatie, kennis en wetenschap.

Na een aanvankelijke tijdelijke aanstelling kan deze, bij gebleken geschiktheid, worden omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd.Het profiel

Je hebt een afgeronde opleiding tot basisarts, met bij voorkeur klinische ervaring.Het aanbod

  • Een dynamisch werkklimaat
  • Na een aanvankelijke tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar kan deze, bij gebleken geschiktheid, worden omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris is ingedeeld conform de Cao ziekenhuizen in FWG 65 met een huidig maximumsalaris van € 5.620,00 bruto per maand. Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld een volledige verhuiskostenvergoedingMeer informatie

Meer informatie wordt je graag gegeven door dr. H. Kieft, internist-intensivist en opleider, t (038) 424 71 07 of per email: h.kieft@isala.nl.

Isala maakt deel uit van de OOR NO. Samen met de andere opleidingsinstellingen binnen de OOR NO bieden we je een geweldige start van je loopbaan in Noord- en Oost-Nederland. Bekijk alle mogelijkheden op de website.

Solliciteer uitsluitend via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer direct